Aloita CrossFit

Jotta CrossFit ® harjoittelumetodi tulee sinulle tutuksi sekä opit oikeaoppiset ja turvalliset tekniikat käyttämistämme liikkeistä, kuten Olympianostoista, kahvakuulan käsittelystä tai vaikkapa köysikiipeilystä, edellytämme osallistumista CrossFit On Ramp alkeiskurssille eli tuttavallisemmin Perusleirille jossa opit CrossFit harjoittelun perusteet ja joka sopii kaikenkuntoisille.

Joka kuukauden ensimmäinen lauantai on ilmaiset tutustumistreenit klo 14-15, tervetuloa kokeilemaan! Ystävät, sukulaiset ja työkaverit saa ottaa mukaan – erillistä ilmoittautumista ei tarvita.

Katso alta perusleiriemme ajankohdat ja varaa paikkasi heti, tervetuloa mukaan treenaamaan ja viihtymään!

Perusleiri CrossFit OnRamp alkeiskurssi treenin aloittamiseksi. Ilmoittaudu

Mitä on CrossFit?

Crossfit ® on harjoitteluohjelma joka rakentuu korkealla intensiteetillä suoritettaviin jatkuvasti vaihteleviin toiminnallisiin liikkeisiin.

Ihmisen maailma on täynnä liikkeitä. Me istahdamme, heitämme, nousemme ylös, kumarrumme, vedämme, työnnämme, heitämme, kiipeämme ja juoksemme. Olemme aina tehneet niin. Nämä perusliikkeet ovat toiminnallisen harjoittelun perustana.

Harjoitus on tehokas ja hauska. Osa harjoituksista tehdään aikaa vastaan. Osa tehdään mahdollisimman nopeasti tai mahdollisimman monta tiettyyn aikaan.

Harjoittelemme paljon tekniikkaa. Tekniikka ja liikkeiden laatu ovat peruspilarit joiden avulla vältämme loukkaantumiset. Jos opit oikean tekniikan saat paljon enemmän harjoituksista – opit paremmin hallitsemaan kehoasi ja sen joustavuutta, voimaa, tasapainoa ja koordinaatiota.

Vaihtuvuus on keskeinen asia. On harvinaista että 6kk aikana törmäät kahteen identtiseen treenipäivään.

Laji sopii kaikenikäisille, -kuntoisille ja -kokoisille.

Ota meihin yhteyttä; info(at)crossfit8000.com, tai tule käymään, niin kerromme lisää!

Ota yhteyttä
Nimi

Sähköposti

Aihe

Viesti