Yksilövalmennus


Yksilövalmennus

CrossFit 8000 Personal Training on henkilökohtaista tavoitteellista kuntovalmennusta. Mikä on sinun tavoitteesi – pudottaa painoa, osallistua marathonille, tehdä uusi maastavetoennätys?

Anna meidän auttaa, etsimme sinulle parhaiten sopivan valmentajan ammattilaistemme joukosta.

Yksilövalmennuspakettien hinnat

CrossFit 8000 Yksilövalmennustiimiin kuuluvat:

Pasi Hälikkä

Pasi vastaa CrossFit 8000 Hyvinvointivalmennuksista.

Pasi on monipuolinen liikunta- ja hyvinvointialan ammattilainen. Liikunta ja urheilu on ollut aina osa elämää. Kokemusta löytyy mm. kamppailulajeista, voimailusta, juoksusta ja monipuolisesta toiminnallisesta harjoittelusta. Nykyään päälajina on CrossFit.

Edellisessä elämässä Pasi valmensi kokkeja keittiöpäällikkönä. Tällä hetkellä hän valmentaa ja innostaa ihmisiä liikkumaan ja lisäämään hyvinvointiaan. Pasi Vetää myös erilaisia yritysvalmennuksia sekä toimii kouluttajana Fitness Academy of Finland:lla.

Pasi on toiminut päätoimisesti Personal Trainerina vuodesta 2009 lähtien. Vuosien varrella hän on saanut asiakkaita kasvamaan, kutistumaan, tiukentumaan, vahvistumaan, juoksemaan, kyykkäämään, hallitsemaan kehoaan ja mieltään, ylittämään itsensä ja lisäämään merkittävästi omaa hyvinvointiaan.

Pasin tavoitat sähköpostitse: pasi@crossfit8000.com tai puhelimitse 040 706 0209

Dennis Dahlgren

 

Denniksen urheilutaustaan kuuluu nuorena harrastettu jalkapallo ja yleisurheilu sekä lähes ammatikseni päätynyt golf, jota Dennis pelasi aktiivisesti kymmenen vuotta saavuttaen mm. kilpagolfin SM-pronssia.

Denniksen intohimo on nykyisin painonnostossa ja CrossFit harjoittelussa sekä kilpailemisessa.jossa pyrin menestymään myös kilpailutasolla lähitulevaisuudessa. Personal Trainer koulutuksen Dennis on käynyt Personal Trainer Akatemiassa, joka painottaa koulutuksissaan voima-, kestävyys-, liikkuvuus- ja movement-harjoittelua sekä ravinnon ja henkisen hyvinvoinnin tärkeyttä.

Denniksen tavoitteena on valmentajana pitää harjoittelu kiinnostavana ja luomaan sopivaa vaihtelua, jotta motivaatio tekemiseen pysyy yllä.

Denniksen tavoitat sähköpostitse: dennis@crossfit8000.com

Terhi Lumme


Terhi toimii CrossFit 8000 salin valmentajana sekä kilpailijana niin CrossFit kisoissa kuin painonnostossakin. Terhi on tunnettu myös Gladiaattoreiden Cobrana.

Ennen CF:ää ja painonnostoa Terhi kilpaili kalpamiekkailussa 17 vuoden ajan, joista viimeiset vuodet hän miekkaili maajoukkueessa.

Terhin erityiskiinnostus on ravitsemuksessa ja palautumisessa, mihin hän on tutustunut konkreettisesti itse jo miekkailuaikoina. Lisäksi Terhi syventää tietämystään ja opiskelee parhaillaan OPEX koulutuksessa päteväksi valmentajaksi.

Terhin tavoitat sähköpostitse: terhi@crossfit8000.com