Pienet lapset ja perheet

 

BAM WOD – Baby and Me – Pienet vauvat 

(~keväällä/kesällä 2017 syntyneet)

BAM WOD on lapsen ja äidin yhteinen toiminnallinen harjoitus, jossa vauva saa virikkeitä ja äiti sopivan treenin. Pienten vauvojen ryhmässä painopiste on äidin syvien lihasten vahvistamisessa, mutta jokainen harjoitus sisältää myös selkeästi sykettä nostavia osiota soveltuvin liikkein. Vauva saa virikkeitä ympäristöstä ja muista lapsista ja äiti treenin lisäksi treenikavereita samassa elämäntilanteessa olevista muista äideistä. Kurssi ei vaadi aikaisempaa CrossFit-harrastuneisuutta.

Suosituksena on äidin turvallisen kuntoutumisen vuoksi vatsalihasten jännesauman ja lantionpohjan tilanteen tarkistaminen asiantuntevalla fysioterapeutilla ennen kurssin alkua (annan mielelläni yhteystietoja). Tämä ei toki ole välttämätöntä, mutta jälkitarkastus tulee olla käytynä ja lupa liikkumiseen saatu. Suoria vatsalihaksia ja hyppyjä emme pienten vauvojen ryhmässä tee.

Rohkaisemme kaikkia äitejä aloittamaan liikkumisen ja aktiivisen elämäntavan turvallisesti pikku hiljaa jo pian synnytyksen jälkeen, jotta kynnys ei kasva liian suureksi. BAM WOD on siihen erinomainen väylä. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Kurssilaisille lähetetään tietopaketti sähköpostitse ennen kurssin alkua. Kurssin pitää Personal Trainer, CrossFit-valmentaja ja Kasperin 1 v. äiti Milla Peltonen (milla@crossfit8000.com).

Ajankohta: Keskiviikko klo 13:00-14:00, 1. kausi: 16.8. – 11.10.2017 (9 kertaa)

Ilmoittaudu tästä!

***

BAM WOD – Baby and Me – Isot vauvat 

(~syksyllä 2016/talvella 2017 syntyneet)

BAM WOD on lapsen ja äidin yhteinen toiminnallinen harjoitus, jossa vauva saa virikkeitä ja äiti sopivan treenin. Isojen vauvojen ryhmässä liikumme jo hieman reippaammin, mutta pidämme jokaisessa harjoituksessa mukana syvien lihasten vahvistamisen. Isojen vauvojen ryhmässä osa vauvoista jo liikkuu, jonka huomioimme tunnin suunnittelussa ja vauvan aktivoinnissa. Kurssi ei vaadi aikaisempaa CrossFit-harrastuneisuutta.

Suosituksena on äidin vatsalihasten jännesauman ja lantionpohjan tilanteen tarkistaminen asiantuntevalla fysioterapeutilla ennen kurssin alkua (annan mielelläni yhteystietoja). Tämä mahdollistaa turvallisesti jo vähän reippaammaat treenit. (Luonnollisesti myös isä voi äidin sijaan osallistua treeniin.)

Rohkaisen kaikkia äitejä aloittamaan/palaamaan liikkumiseen ja aktiiviseen elämäntapaan reippaasti uudessa elämäntilanteessa, jotta kynnys liikkumiseen ei kasva liian suureksi. BAM WOD on siihen erinomainen väylä. Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

Kurssilaisille lähetetään tietopaketti sähköpostitse ennen kurssin alkua. 

Kurssin pitää Personal Trainer, CrossFit-valmentaja ja Kasperin 1 v. äiti Milla Peltonen (milla@crossfit8000.com).

Ajankohta: Torstai klo 14:30-15:30, 1. kausi: 17.8. – 12.10.2017 (9 kertaa)

Hinta: 159 € / kausi

Ilmoittaudu tästä!

***

UUTTA!! TAM WOD – Toddler and Me 

(~1-3 vuotiaat taaperot)

TAM WOD on taaperon ja vanhemman yhteinen harrastus, toiminnallinen treeni- ja leikkihetki. Pääpaino on taaperon osalta motoristen perustaitojen kehittämisessä. Vanhempi saa samalla treenin, joka on rakennettu lapsen leikin lomaan. Samalla vanhempi näyttää lapselle esimerkkiä liikunnallisesta elämäntavasta ja siitä, että hiki on hyvä juttu! Kurssi ei vaadi aikaisempaa CrossFit-harrastuneisuutta.

Mukaan reipas ja kokeilunhaluinen mieli niin vanhemmalle kuin taaperollekin. 🙂

Niin isät kuin äiditkin ovat tervetulleita mukaan (1 vanhempi/kerta). Kurssilaisille lähetetään tietopaketti sähköpostitse ennen kurssin alkua. Kurssin pitää Personal Trainer, CrossFit-valmentaja ja Kasperin 1 v. äiti Milla Peltonen (milla@crossfit8000.com).

Ajankohta: Torstai klo 16-17, 1. kausi: 17.8. – 12.10.2017 (9 kertaa)

Ilmoittaudu tästä!

***

UUTTA!! Family WOD 

(koko perheen yhteinen treeni-/leikkihetki)

Family WOD on koko perheen yhteinen harrastus, jossa perhe pääsee liikkumaan yhdessä monipuolisesti. Family WOD sopii kaikille lasten iästä tai perheenjäsenten liikuntataustasta huolimatta (max 3 lasta kerralla / perhe). Perhetreeneissä tehdään ohjatusti CrossFitistä tuttuja perusliikkeitä, mutta aiempaa kokemusta CrossFitistä ei vaadita. Perheen pienimmät harjoittelevat liikkumisen perustaitoja ja vauvatkin ovat tervetulleita mukaan.

Perhetreenissä keskitytään joka viikko ohjatusti johonkin voimistelutaitoja, voimaa tai liikkuvuutta kehittävään teemaan. Treenit ovat suunniteltu niin, että kaikki pääsevät harjoittelemaan omalla tasollaan ja saavat hien pintaan. Tunti aloitetaan ohjatulla yhteisellä alkulämmittelyllä, jonka jälkeen perheet kiertävät teeman mukaisilla pisteillä ohjatusti ja lopuksi tehdään vielä yhteinen sykettä kohottava treeni.

CrossFit 8000 tilat mahdollistavat lähtökohtaisesti turvallisen harjoitteluympäristön, mutta lapset liikkuvat ja leikkivät aina vanhemman vastuulla. Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta.

Tervetuloa mukaan!

Ajankohta: Sunnuntai klo 11-12, 1. kausi: 20.8. – 15.10.2017

Ilmoittaudu tästä!

 

www.crossfit8000.com