URHO-tunnit jäsenille

Urheilijan Ohjaus (URHO) tunti on urheilijan henkilökohtainen ohjaustunti, jossa syvennytään urheilijan haluamaan osa-alueeseen. Voit valita oman kehitysalueesi seuraavista osa-alueista:

VOIMISTELU – TAITO

Haluatko oppia t2b:n, pull-up:in tai muscle up:in? Vai onko tuplanaruhyppy tai käsilläseisonta vielä hakusessa?

URHO Gymnastics-tunnilla pureudutaan voimistelun saloihin ja taitoihin sekä käydään henkilökohtaisia kehitysalueitasi valitseman liikkeen osalta läpi. Valmentaja auttaa parantamaan heikkouksiasi ja kotiin viemisiksi saat sopivat harjoitteet juuri sinun tarpeisiisi räätälöityinä.

Erilaisten progressioiden avulla pääset kohti tavoitettasi ja saat ideoita siihen, mitä tulee harjoitella. Valmentaja auttaa liikeratojen ja taidon oppimisessa ja keskittyy sinun yksilöllisiin haasteisiin valitsemasi liikkeen osalta. Uusia liikkeitä opeteltaessa on tärkeää hallita ensin liikerata, minkä jälkeen voidaan lisätä toistoja ja vasta sitten intensiteettiä. Opettele siis ensin oikea liikerata URHO Gymnastics tunnilla ammattilaisen valvovan silmän alla ja lisää harjoitusmäärää vasta tämän jälkeen.

Voimistelussa sinua auttavat: Kari, Laura, Isa, Sami, Jukkis, Skriba, Teemu, Kim, Dennis, Pasi, Milla

PAINONNOSTO – VOIMA

Eikö tempaustulokset mene eteenpäin? Onko allemeno vaikeaa? Tuleeko veto liian aikaisin? Mistä oma kehitys oikein kiikastaa?

Painonnostoliikkeet ovat mainio tapa oppia siirtämään voimaa vahvasta keskivartalosta pienemmille lihasryhmille aina raajoihin saakka. Tempaus, rinnalleveto ja erilaiset työnnöt vaativat lihas-hermojärjestelmältä kuitenkin paljon ja niiden oppiminen ei ole aina niin helppoa. Oppimisessa hyvät ja oikein suoritetut toistot ovat avainasemassa, jotta lihasmuistiin saadaan oikea liike.

Älä tuhlaa aikaasi virheiden toistamiseen, vaan ota itsellesi ammattitaitoinen valmentaja, joka kartoittaa kanssasi omat yksilölliset kehityskohteesi ja antaa neuvot niiden kehittämiselle!

URHO Weightlifting tunnilla valmentaja keskittyy sinun henkilökohtaisiin kehityskohteisiisi ja tunti suunnitellaan tarpeittesi mukaan. Valmentaja auttaa sinua korjaamaan ja kehittämään tekniikkaasi.

Painonnostossa sinua auttavat: Laura, Jan, Dennis, Kim, Sami, Jukkis, Kari, Ville, Anton, Teemu, Jenni, Jessica, Isa, Pasi, Milla

MOBILISOINTI – LIIKKUVUUS

Rajoittaako liikkuvuutesi rajoittaa kehittymistäsi?
Liikkuvuus on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotta liikkeet pystytään tekemään turvallisesti oikeilla liikeradoilla. Toisella on rintaranka jumissa, kun toisen kyykkyyn pääsyä rajoittavat jäykät nilkat. Mikä on sinun haasteesi?

Anna ammattilaisen auttaa ja kartoittaa omat kehityskohteesi sekä löytää sinulle sopivat harjoitteet. Älä tuhlaa aikaasi vain etureiden rullailuun, vaan löydä URHO Mobility tunnilta täsmäaseet oman liikkuvuutesi parantamiseen. Liikkuvuus on tärkeä tekijä loukkaantumisien välttämiseksi.

Älä laita treenikorttiasi hyllylle jatkossakaan, vaan buukkaa URHO Mobility tunti jo tänään ja aloita säännöllinen sinulle soveltuva kehonhuolto mahdollisimman pian.

Liikkuvuusasioissa sinua auttavat: Sami, Kari, Jukkis, Laura, Jessica, Dennis, Pasi, Milla