Säännöt

Yleistä harjoittelusta
Ihmiset harjoittelevat yleisesti niitä asioita, joissa he ovat jo valmiiksi hyviä. Pyri harjoittamaan myös niitä ominaisuuksia, jotka ovat sinulle vaikeita ja haastavia. Harjoittelemme, jotta pystyisimme selviytymään paremmin kaikista eteemme tulevista haasteista. Osallistu treeneihin, jotka haastavat sinua myös oman mukavuusalueesi ulkopuolella.

Usko itseesi
“He jotka uskovat pystyvänsä ja he jotka eivät usko pystyvänsä, ovat molemmat oikeassa”. Usko siihen, että pystyt tekemään asioita, joita et ole aikaisemmin tehnyt.

Tämä on sinun salisi, joten kunnioita sitä
Siivoa jälkesi…teipit, kynät, muistivihkot, roskat, mankka, pullot ja hikiset vaatteet. Laita kaikki varusteet takaisin paikoilleen treenin päätyttyä.

Kunnioita harjoitusvälineitä. Pudota painot vain kun on pakko. 
Jos jaksat nostaa painon, jaksat myös laskea sen. Pudota vain kun on pakko. Pudottaminen ei ole cool. Levypainoja ei ole tehty heitettäviksi. Säilytä kontrolli suorituksessa. Älä KOSKAAN pudota tyhjää tankoa. Älä KOSKAAN pudota kahvakuulaa tai käsipainoa. Varusteet hajoavat, jos niitä kohtelee huonosti.

Ole ajoissa
Tule ajoissa paikalle. Myöhästyessäsi et ole kuulemassa harjoituksen ohjeistusta, jäät paitsi lämmittelystä sekä häiritset kanssatreenaajia. Jos olet enemmän kuin 10 min myöhässä, jää odottamaan seuraavaa tuntia.

Jätä egosi ulkopuolelle
Oletko mielestäsi suurin, vahvin ja nopein? Hyvä – olet silloin varmaan jonkun esikuva. Mutta, muista että jossain on kuitenkin joku 50 -kiloinen kiinalaistyttö, joka lämmittelee sinun maksimipainoillasi. Meillä kukaan ei ole toistaan parempi. Kunnioita muita.

Vaatetus
Sisätiloissa pidetään paita päällä. Aina. Älä käytä samoja vaatteita viikkotolkulla. Ajattele muita.

Kerro meille jos olet loukkaantunut
Ennen harjoituksen alkua haluamme tietää, jos olet loukkaantunut tai, jos et voi suorittaa tiettyjä liikkeitä.

Anna palautetta
Kerro, jos keksit jotain parannettavaa, huomaat että jotain puuttuu (wc-paperi, mankka, jne) tai huomaat että jokin on rikki. Kerro myös, jos teemme jotain, mistä pidät tai et pidä. Kerrothan meille asiasta mahdollisimman nopeasti, jotta ehdimme reagoimaan siihen pikaisesti :-)

Mankka
Magnesiumjauhe on hienoa asia. Mutta se kuluu vain ja ainoastaan kahteen paikkaan; ämpäriin ja käsiin. Pidäthän kädet ämpärissä ottaessasi mankkaa. Älä laita sitä suoraan tangolle äläkä heitä sitä lattialle.

Älä fuskaa
Et voita mitään fuskaamalla. Ole rehellinen itsesi ja muiden kanssa.

Yksi CF’n sääntö on “Jos kukaan ei nähnyt, sitä ei lasketa”.

Optimistisuus
Ole optimistinen, nauti ja kannusta itseäsi ja muita yhä parempiin saavutuksiin!

Teemme tätä koska nautimme siitä. Tämä on meille elämäntyyli. Liity joukkoomme ja saat itsellesi kasitonnisista toisen perheen!